Nieuwe voorstelling: De Super Super

Op 13 mei 2024 voert TIG een nieuwe voorstelling op in de Leidse Schouwburg: De Super Super, geschreven door Henk Roede, bewerkt door Beryl Göbel en Eric Hartkoorn, met toestemming van het I.B.V.A.

De supermarkt van Sjors is het slechtst lopende filiaal van de keten “Super Super”. Sjors is dan ook geen geboren ondernemer en heeft het ook niet getroffen met zijn kleurrijke personeel. Maar het allergrootste probleem is dat er een jaar geleden een vestiging van Mega Markt is geopend aan de overkant van de straat.

De “Super Super” keten geeft Sjors nog één kans om de omzetcijfers op te krikken om zo de merknaam “Super Super” te mogen behouden. Om Sjors hiermee te helpen stuurt de keten hulp, in de vorm van de onervaren Nicolette. Nicolette gaat overijverig aan de slag, maar of alle inspanningen wel zo goed uitpakken? Komische situaties wisselen zich in een snel tempo af in deze klucht in een supermarkt, compleet met hangouderen, accordeonist voor de deur, een op hol geslagen flessenautomaat en nog vele andere gekkigheden.

Inmiddels zijn de repetities begonnen. Kom je een keer kijken? We repeteren iedere woensdagavond bij speeltuinvereniging ‘Ons Eiland’. Voor meer informatie, mail naar info@totiedersgenoegen.nl

Vergelijkbare berichten