Voorstelling ‘Neem nog een advokaatje’

Op 22 mei 2023 speelde TIG de voorstelling ‘Neem nog een advokaatje’ van Karin de Laat. Het was een geweldige avond en we kijken met veel genoegen terug op een fantastische uitvoering. 

Het was voor ons erg speciaal omdat de schrijven van het stuk – Karin de Laat – zelf in de zaal zat, dus we waren erg gemotiveerd om een goede voorstelling neer te zetten. Dat is behoorlijk goed gelukt, al zeggen we het zelf…

De generale repetitie in de middag ging al best goed, maar toch was het nog even zoeken omdat dit natuurlijk de eerste keer was dat we met het volledige decor konden oefenen. Ook nog even puzzelen met de verlichting en het geluid, maar met de hulp van de technici van de Leidse Schouwburg en de decorbouwers konden we de puntjes op de i zetten.

Na afloop konden we het applaus in ontvangst nemen en waren in de foyer blij te horen dat onze bezoekers, leden en donateurs ook erg hebben genoten van de voorstelling. Tot ieders genoegen, zeg maar….

Vergelijkbare berichten