Voorstelling ‘De Super Super’

Op maandag 13 mei 2024 stond TIG weer op de planken in de Leidse Schouwburg met de voorstelling ‘De Super Super’ van Henk Roede, bewerkt door Beryl Göbel en Eric Hartkoorn, met toestemming van het I.B.V.A. Het werd een prachtige voorstelling!

Het stuk ‘De Super Super’ speelt zich af in een supermarkt, maar dit keer hadden we een bijzondere twist gegeven aan de voorstelling, door net te doen alsof het de laatste repetitie was voordat we het stuk zouden spelen in de schouwburg. Dus het werd een voorstelling in een voorstelling met een minimalistisch decor en maximale verwarring! Het werkte goed, want de schouwburg was uitstekend gevuld en na afloop was het publiek erg enthousiast. Dat horen we natuurlijk graag…

Een groot compliment aan de cast, crew, regie voor een zeer geslaagde voorstelling. Ook dank aan Rob Oudshoorn voor de prachtige foto’s!

Vergelijkbare berichten