‘Neem nog een advokaatje’ begint vorm te krijgen

De repetities voor de voorstelling ‘Neem nog een Advokaatje’, die opgevoerd zal worden in de Leidse Schouwburg op 22 mei 2023 zijn in volle gang.

We zijn nu ongeveer 2 maanden voor de voorstelling van de nieuwe theaterproductie ‘Neem nog een advokaatje’ en de repetities gaan nu een nieuwe fase in. In de afgelopen maanden hebben alle acteurs hard gewerkt aan het uit het hoofd leren van de tekst, en sinds een paar weken zijn we nu aan het repeteren zonder boekje.

Het is belangrijk dat de repetities nu uit het hoofd gaan, want dat betekent dat we ons meer kunnen richten op het spel, de interactie tussen spelers, kortom: het acteren!

Dat ging de afgelopen keren al best wel goed! Vorige week hebben we een aparte repetitie besteed aan wat specifieke scenes die wat heftiger, wat intiemer of wat fysieker zijn, zodat we straks tijdens de voorstelling goed op elkaar ingespeeld zijn, en de scenes er hopelijk beter en soepeler uit komen te zien.

We hopen dat jullie op 22 mei bij de voorstelling komen kijken! Wil je kaarten reserveren? Klik op de knop bovenaan de website, of klik HIER

Vergelijkbare berichten