Nieuwe Voorstelling: Krachtvoer op de Sportvloer

De repetities zijn begonnen voor de nieuwe voorstelling van Toneelvereniging Tot Ieders Genoegen. De voorstelling zal worden opgevoerd in de Leidse Schouwburg op 21 november 2022. Dit keer speelt het stuk zich af in een sportschool, waar vreemde dingen gebeuren….

De gemeente wil het bewegen van ouderen stimuleren waardoor Leida, Sjaan, Cor en Nelis door subsidie van de gemeente, gratis kunnen starten met seniorengym. Instructrice Kim probeert dit in goede banen te leiden maar dat blijkt nog een hele klus. Eigenaresse Hetty heeft andere zorgen, want de crosstrainer gaat steeds kapot en dit zorgt voor slechte publiciteit. Ruud, fanatiek en bevlogen lid van de handhaving, denkt al snel aan sabotage of aan de capaciteiten van monteur Bert. Hij is zeker van plan om het tot op de bodem uit te zoeken! Dirk en Julia doen het een heel stuk rustiger aan. Ze zitten in de bijstand en krijgen daarom een abonnement bij de sportschool aangeboden maar van sporten komt erg weinig terecht. Dirk zit liever met een biertje aan de bar en ook Julia is bezig met heel andere zaken. Tenslotte zijn er de vriendinnen Loes en Noortje. Loes ziet de sportschool als de ideale plek om Noortje ‘aan de man’ te brengen. Maar al snel loopt alles totaal anders dan verwacht…

Vergelijkbare berichten