Wil jij ook toneelspelen?

Bij TIG hoef je geen auditie te doen. Kom eens een keer kijken..!

Kom een keer kijken!

Enthousiaste spelende leden altijd welkom! 
Ben jij een man of vrouw tussen de 16 en 55 jaar? Wil je weleens wat anders doen met je tijd dan Netflixen? Altijd al in de Leidse Schouwburg willen staan? Schuilt er in jou een nieuwe Shakespeare? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het hebben van toneelervaring is handig, maar iedereen is welkom. Je hoeft geen auditie te doen en we helpen je waar we kunnen. Je staat er sowieso niet alleen voor, want we zijn de gezelligste toneelvereniging van Leiden en omstreken (vinden we zelf) en een productie is altijd teamwork. 

Hoe gaat dat dan?
Het bestuur bepaalt samen met een leescommissie welk stuk we de volgende keer gaan spelen. Elk lid geeft een half jaar van te voren aan of hij/zij beschikbaar is voor een volgende productie. Met het uitzoeken van het stuk wordt gekeken of het een een leuk stuk is, maar ook of het haalbaar is qua bezetting. Omdat we twee keer per jaar een uitvoering hebben, streven we ernaar iedereen die dat wil minimaal 1x per jaar in te delen. Dat is natuurlijk geen garantie, maar ook al speel je niet mee, er is genoeg te doen om toch betrokken te zijn bij het stuk en bij de vereniging, bijvoorbeeld als regisseur, of als souffleur, of als inspeciƫnt, of in de techniek.

We voeren de producties op in mei en in november in de Leidse Schouwburg, en repeteren wekelijks op de woensdagavond van 19.30 tot ca. 22.30 uur.

Als je langs wilt komen om een repetitie bij te wonen ben je van harte welkom. Graag wel van tevoren even contact opnemen met de voorzitter Ilse Buikstra via info@totiedersgenoegen.nl.

Mail Ons

info@totiedersgenoegen.nl

Adres

Jacob Catslaan 24 2332 AW Leiden

Bel ons

(+31) 6 2934 7426