Nieuwe voorstelling: Neem nog een advokaatje

Volgende week beginnen de repetities voor de nieuwe voorstelling van Toneelvereniging Tot Ieders Genoegen. De voorstelling zal worden opgevoerd in de Leidse Schouwburg op 22 mei 2023. Het stuk ‘Neem nog een advokaatje’, geschreven door Karin de Laat, speelt zich af in – de naam zegt het al – een advocatenkantoor.

De gebroeders Dick en Erik Sanders runnen samen met de naïeve en onnozele secretaresse Roosje en de altijd vrolijke interieurverzorgster Greet, een goed lopend advocatenkantoor. Sanders en Sanders wordt uitgeroepen tot advocatenkantoor van het jaar en dit wordt beloond met een gouden beeld van Vrouwe Justitia.
Dick en Erik zijn hartstikke trots, maar de volgende ochtend blijkt het beeld gestolen!

Tijdens het stuk proberen we erachter te komen wie het beeld heeft gestolen, en komen we in aanraking met tal van interessante cliënten en andere bijzondere personages. Vreemde plotwendingen en hilarische scenes zijn de ingrediënten voor deze nieuwe productie van TIG.

Komt u ook kijken naar onze voorstelling? U kunt kaarten reserveren via de website!

Vergelijkbare berichten