Nieuwe voorstelling: Camping aan de Rijn

Op 27 november 2023 zal toneelvereniging ‘Tot Ieders Genoegen’ een nieuwe produktie op de planken zetten: Camping aan de Rijn! Het toneelstuk speelt zich af op de camping Loreleyblick, direct aan de Duitse Rijn, ter hoogte van de Loreley. Op deze camping, net buiten het stadje Sankt Goar, staan altijd veel Nederlanders. 

Herman en Lies brengen hun vakantie door op een camping aan de Duitse Rijn. Als een cruiseboot voorbij vaart en Herman zijn schoonmoeder op het dek ziet staan, krijgt hij de schrik van zijn leven.  Als zijn schoonmoeder, samen met haar nieuwe vlam Job, een kamer geboekt heeft in een hotel heel dicht in de buurt van de camping, krijgt Herman het echt benauwd. Omdat het maar saai is op een hotelkamer te moeten zitten, brengen Toos en Job het grootste deel van de dag door in en voor de caravan van Herman en Lies. Voeg aan het verhaal nog een aantal vreemde campeergasten toe, en een zwerver die zich overal mee bemoeit en dan kom je vanzelf uit bij een hilarische komedie. De repetities zijn inmiddels begonnen, en cast en crew heeft er veel zin in…! 


Vergelijkbare berichten