Voorstelling ‘Camping aan de Rijn’

Op maandag 27 november 2023 stond TIG weer op de planken in de Leidse Schouwburg met de voorstelling ‘Camping aan de Rijn’, geschreven door Carl Slotboom. Het werd een prachtige voorstelling in een uitermate komische avond vol hilarische gebeurtenissen. 

In een goedgevulde Leidse Schouwburg werd door het publiek zichtbaar genoten van de voorstelling, het spel en de grappige gebeurtenissen op het toneel. Na afloop kon de cast en crew het welverdiende applaus in ontvangst nemen. Complimenten aan Eric, Lizz, Simone, Cariette, Peter, Camiel, Thomas en Lisa voor het spel, en natuurlijk ook aan Mike, Ilse, Beryl, Annemieke, Dorothé en Lizz voor het werk achter de schermen! Nu op naar de volgende voorstelling in Mei 2024, waar we u allemaal weer hopen te zien in de Leidse Schouwburg.

Vergelijkbare berichten