Voorstelling ‘De Zoete Inval’

Eindelijk… Na repetities, lock-downs, wel weer repeteren, toch niet optreden, toch wel repeteren, eindelijk toch WEL optreden!

Op 22 november 2021 staat TIG weer op de planken in de Leidse Schouwburg met de voorstelling ‘De Zoete Inval’.

Jackie woont samen met de veel jongere Claudia in zijn villa. Op een dag krijgt Jackie het bericht dat haar ex-man en dochter hun woning verwoest is door een brand. Ze heeft een tijdelijke oplossing om haar ex-man en dochter in huis te nemen.
Claudia is een filmster die een jaar een sabbatical heeft genomen en langzaam aan haar carrière weer wil oppakken. Maar het valt haar allemaal niet mee. Het lijkt wel of ze steeds gedwarsboomd wordt. In plaats van rust komen er steeds meer mensen in zijn huis wonen. En als ze denkt dat hij van één verlost is, staat de volgende al weer op de stoep. Ondertussen draagt Jackie een geheim met zich mee, wat haar relatie met Claudia kapot zou kunnen maken.

De vraag is dan ook: Wat is belangrijker, geld of liefde?

Vergelijkbare berichten