TIG loopt mee in Grote Optocht 3 oktober: Echt Waar!

De Grote Optocht op 3 oktober met als Thema ‘Echt Waar?!’ stond dit jaar deels in het teken van Leiden European City of Science. De stoet begon om 13.00 uur in beweging vanaf de Zoeterwoudesingel en liep via de Witte Singel, Noordeinde, Breestraat, Korevaarstraat, Levendaal tot de Plantagelaan en de Utrechtsebrug. Ook TIG was dit jaar ruim vertegenwoordigd!

Verschillende wagens maakte deel uit van de Grote Optocht, waaronder een ontplofte tijdmachine, waardoor 1574 en 2022 helemaal zijn vermengt, en daardoor gebeuren toch wel een aantal hele bijzondere dingen: Pieter van der Werf heeft opeens een persconferentie met een doventolk, Magdalena Moons gaat in quarantaine, en een aantal Leidse Glippers glippen in en uit de toekomst en de geschiedenis!

De optocht liep gesmeerd voor een enthousiast Leids publiek in goed weer! Hartelijk dank aan het team van TIG dat zichzelf wederom van haar beste kant heeft laten zien. Super gedaan, en bedankt aan Ilse, Denise, Simone, Dorothé, Joep, Mark, Camiel, Christa, Marije en Edwin!

Vergelijkbare berichten