TIG haalt Oscar naar Leiden!

Het is gelukt! Dankzij de duizenden stemmen die via de website van Man bijt hond zijn binnengekomen hebben we een Oscar voor onze Pirates of the Caribbean scene gekregen! Uit de 4 categorieen hebben we die van Beste mannelijke hoofdrolspeler gekregen! Maurice was in de huid van zijn grote voorbeeld Johnny Depp gekropen in de rol van Captain Jack Sparrow, en heeft het Nederlandse publiek weten te overtuigen. Onder luid applaus werd hij als winnaar in deze categorie naar voren geroepen en wist Tot Ieders Genoegen daarmee een van de 4 gouden beeldjes veilig te stemmen.

” Natuurlijk ben ik super trots op deze prijs! Niet alleen voor mezelf, maar juist als beloning voor iedereen die vanuit de vereniging hier aan heeft meegewerkt. Het was een unieke kans om het grote Nederlandse publiek te laten zien wat amateur theater kan, en we hebben bewezen dat het naspelen van een beroemde scene voor mooie TV kan zorgen. Dankzij al het harde werken van alle deelnemers, binnen en buiten onze vereniging, en al die mensen die op mij en ons gestemd hebben, hebben we deze prijs mogen ontvangen. Ik vind het een eer om als voorman genoemd te worden voor onze prachtige vereniging en draag deze award dan ook op aan alle leden van Tot Ieders Genoegen!” Aldus een uitermate blije voorzitter.

De uitreiking zelf zal maandag 3 maart 2014 op Nederland 2 bij het NCRV programma Man bijt hond om 18:55 te zien zijn.

Vergelijkbare berichten