Kaartverkoop TIG voortaan via Leidse Schouwburg

TIG gaat vanaf de volgende voorstelling op 13 mei 2024 de verspreiding van kaarten voor leden, donateurs en geïnteresseerden laten verzorgen door de Leidse Schouwburg. Wij hopen dat we daarmee meer kaarten kunnen verkopen, maar ook voor donateurs en leden zijn er belangrijke voordelen. In het verleden heeft TIG de kaartverkoop van haar voorstellingen altijd in eigen hand gehouden. Dat geeft bepaalde controle, maar het is ook veel werk voor de secretaris, en we lopen ook publiciteit mis doordat we niet in het reguliere programma van de Leidse Schouwburg meelopen. Dat is jammer, want met oplopende kosten kunnen we extra kaartverkoop hard gebruiken!


Daarom hebben we besloten om de kaarten voortaan via de website van de Leidse Schouwburg aan te bieden. Niet alleen is dat makkelijker en kunt u uw kaarten direct downloaden en uitprinten, maar het heeft ook een paar extra voordelen voor leden en donateurs. Vroeger kregen donateurs hun kaarten twee weken van tevoren toegewezen, maar voortaan kunnen donateurs en leden hun kaarten maanden van tevoren zelf uitzoeken! Zo kunt u zelf van tevoren uw favoriete stoelen uitkiezen en uzelf verzekeren van een mooie plek.


Leden en donateurs krijgen binnenkort een persoonlijke brief, waarin wordt uitgelegd hoe men voortaan kaarten voor de voorstellingen kunnen bestellen. De brief bevat ook unieke TIG-CODE, die u goed moet bewaren! Als u deze speciale code gebruikt als u de kaarten bestelt, zorgen we ervoor dat leden en donateurs niet voor hun kaarten hoeven te betalen.


Heeft u geen computer of smartphone? Dan kunt u de kassa bellen van de Leidse Schouwburg op 071-516 3881. Ook kunnen mensen zelf langskomen bij de Stadsgehoorzaal op de Breestraat 60 en hun kaartje afhalen voor de voorstelling. U kunt natuurlijk ook terecht bij het bestuur op info@totiedersgenoegen.nl.

Vergelijkbare berichten