De TIG Nieuwsbrief is uit…!!

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is het zover: de TIG Nieuwsbrief is er weer…!!
De nieuwsbrief is bedoeld voor leden, donateurs, adverteerders, geïnteresseerden en sponsoren van de Leidse Toneelvereniging. Het is de bedoeling om 1-2 keer per jaar de TIG nieuwsbrief uit te brengen en u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen de vereniging, de vorderingen tijdens de  repetities voor de volgende voorstellingen en andere activiteiten die binnenkort staan te gebeuren. Heeft u zelf ideeën of vragen? Deel het met ons via nieuwsbrief@totiedersgenoegen.nl.

Ook zijn wij natuurlijk druk aan het repeteren voor onze nieuwe voorstelling ‘Camping aan de Rijn’ die op 27 november zal worden opgevoerd in de Leidse Schouwburg. Komt u ook? Kaarten kunt u bestellen door op de knop ‘Kaartverkoop’ te klikken.U kunt de nieuwsbrief lezen door hieronder op het krantenicoontje te kliken.
Veel leesplezier!!

Vergelijkbare berichten