Nieuwe voorzitter gekozen: Maurice Zondag

Vandaag is tijdens de Algemene Ledenvergadering Maurice Zondag als nieuwe voorzitter gekozen van de vereniging. Na het plotselinge overlijden van de voormalig voorzitter Ton Barnhoorn vorig jaar, heeft het afgelopen jaar Anthon van der Meijden ad interim het voorzitterschap op zich genomen. Afgelopen juni heeft Maurice zich kandidaat gesteld, en is vanavond unaniem door de leden gekozen tot voorzitter.

“Natuurlijk ben ik enorm blij. En trots dat ik deze functie mag bekleden.” Aldus Maurice. “Het is een lastig jaar geweest na het overlijden van Ton, waar we met zijn allen veel pijn en verdriet van hebben gehad. Maar we moeten wel door. Afgelopen jaar hebben we laten zien dat we professioneel weten te handelen en hebben twee geweldige producties op de planken van de Leidse Schouwburg weten te zetten. Het feit dat alle leden positief op me gestemd hebben tijdens de Algemene Ledenvergadering geeft je wel een heel bijzonder gevoel. Ik zal mijzelf in dienst stellen van de vereniging om de toekomst zeker te stellen, en er alles aan doen om onze missie te ondersteunen. We gaan mooie dingen doen in de toekomst! De vereniging is levendig, heeft enthousiaste leden, en we spelen in de mooiste schouwburg van Nederland! Een betere basis kun je je niet voorstellen. Ik heb dan ook alle vertrouwen dat we gezamenlijk nog mooie producties gaan laten zien aan de Leidse toneelliefhebber! Natuurlijk maak ik ook graag van de gelegenheid gebruik om Anthon te bedanken die ons met zijn ad interim functie geholpen heeft het afgelopen jaar goed door te komen.”

De functie gaat per direct in, waardoor zijn voormalige functie van 2e penningmeester vacant geworden is in het bestuur. “Ik ga er van uit dat deze functie door de juiste persoon ingevuld gaat worden met der tijd. Dat komt zoals altijd goed.” Aldus de kersverse voorzitter.

Vergelijkbare berichten