Zelf Spelen?

Enthousiaste spelende leden altijd welkom! 

Ben jij een man of vrouw tussen de 16 en 55 jaar? Wil je weleens wat anders doen met je tijd dan Netflixen? Altijd al in de Leidse Schouwburg willen staan? Schuilt er in jou een nieuwe Shakespeare? Dan zijn we op zoek naar jou!

Het hebben van toneelervaring is handig, maar iedereen is welkom. Je hoeft geen auditie te doen en we helpen je waar we kunnen. Je staat er sowieso niet alleen voor, want we zijn de gezelligste toneelvereniging van Leiden en omstreken (vinden we zelf in ieder geval) en een productie is altijd teamwork. 

Wat houdt het dan precies in?

Het bestuur bepaalt samen met een vooraf geselecteerde leescommissie (bestaande uit een paar leden) welk stuk we gaan spelen. Elk lid geeft een half jaar van te voren aan of hij/zij beschikbaar is voor voor een volgende productie. Met het uitzoeken van het stuk wordt er gelet op het feit dat het ten eerste een leuk stuk moet zijn, maar ook de haalbaarheid qua bezetting moet kloppen. Omdat we twee keer per jaar een uitvoering hebben, streven we ernaar iedereen die dat wil minimaal 1x per jaar in te delen. Het is natuurlijk geen garantie, maar ook al speel je niet mee, er is genoeg te doen om toch betrokken te zijn bij het stuk en bij de vereniging.

We voeren de productie in mei en in november op in de Leidse Schouwburg, en repeteren wekelijks op de woensdag avond van 19.45 tot ca. 22.30 uur, Anna van Saksenstraat 8 in Leiden.

Als je langs wilt komen om een repetitie bij te wonen ben je van harte welkom. Graag wel van tevoren contact opnemen met de secretaris, Corry van Doorn op 071 – 512 49 84, of onze voorzitter Ilse Buikstra via info@totiedersgenoegen.nl, zodat je niet voor een dichte deur staat als je net op een avond langs wilt komen dat er niet wordt gerepeteerd.

Heb je interesse, stuur dan een reactie naar info@totiedersgenoegen.nl  

We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!