Koninginnedag De volgende voorstelling zal plaatsvinden op 27 mei 2013, waar Tot Ieders Genoegen de Familie Bruinsma terug laat komen! In november 2010 brachten de spelers van TIG de karakteristieke familie Bruinsma al tot leven in het hilarische stuk Hotel de Roskam. En nu zijn ze terug. Vader Sjef, moeder Truus en zoon Boris. De meest asociale toneel familie viert dit keer Koninginnedag. En dat levert weer dwaze momenten op, zeker als het niet blijft bij de vrijmarkt!

De repetities zijn in volle gang. Ook de cast van 2010 is weer compleet, met Gerard Bik in de rol van de botte echtgenoot Sjef, de glansrol voor Lies Beekman als de sukkelige moeder Truus, en Maurice Zondag als de onuitstaanbare en stotterende zoon Boris.

“Het is redelijk uniek dat er een ‘vervolg’ op eerdere stukken gespeeld kan worden, en we waren dan ook zeer enthousiast toen dit stuk bekend werd. Vooral voor Lies en Gerard waren het fantastische rollen en het publiek vond het geweldig! Het was tevens het laatste stuk van onze toenmalige voorzitter Ton Barnhoorn die anderhalve maand na de voorstelling plotseling overleed, wat ons diep aangreep. Ik weet zeker dat Ton vanuit de engelenbak mee kijkt, en zal genieten van deze mooie voorstelling!” aldus Maurice Zondag, die Ton als voorzitter opvolgde.