Op 28 oktober is er de theatermiddag van TIG (Tot Ieders Genoegen) in het buurthuis De  Kooi in Leiden Noord.

TIG is een van de oudste toneelverenigingen van Nederland en staat jaarlijks met twee grote voorstellingen in de Leidse schouwburg. Daarnaast ondernemen we allemaal leuke projecten zoals het meelopen in de 3 oktober optocht, de Glibbertreel en twee keer per jaar hebben wij een toneelmiddag in het buurthuis de Kooi.

Op deze toneelmiddagen presenteert TIG een aantal korte voorstellingen in een kleinere setting. We kunnen dan iets meer de diepte in waardoor leden hun talenten verder ontwikkelen. Op 28 oktober laten Jeske Visser-Boomsma, Beryl Göbel, Paul Raterman, Anthon van der Meijden, Lies Beekman, Andrea Baldacci, Ilse Buikstra, Lizz Epping, Eline DeKeyster en Josette Martina aan u zien waar met veel liefde en plezier, hard aan gewerkt is in het afgelopen half jaar.

Anthon brengt zijn monoloog van een man die door zijn zoon in het bejaardenhuis geparkeerd is, maar waar iets moois is opgebloeid… In de voorstelling ‘Winter’, die geschreven is door Jeske en gespeeld door Ilse en Lizz, in de regie van Beryl, neemt een moeder afscheid van haar dochter… ‘De Jurk’, gespeeld door Lies en Andrea, heeft raakvlakken met ‘Winter’, omdat een vrouw aan het eind van haar leven besluit om afscheid te nemen van haar man… In ‘De Wandeling’ laten Eline en Josette, twee vrouwen met relatieproblemen zien. ‘De Jurk’ en ‘De wandeling’ zijn geschreven en geregisseerd door Paul.

Zonder veel te verklappen kunnen wij u wel vertellen dat het een afwisselende middag wordt, waar u hopelijk net zo van geniet als wij van het maakproces hebben gedaan!

Tot ziens in buurthuis de Kooi, wees op tijd want vol=vol, er zijn maar een beperkt aantal (zit)plaatsen beschikbaar. De ruimte is rolstoel vriendelijk.

Waar?
Huis van de buurt Kooi, Driftstraat 49, 2315 CD, Leiden (Noord)
Wanneer?
Zondagmiddag 28 oktober 2018
Aanvang: 14:30 uur.
Toegang:
Gratis!