We zitten al druk in de repetitie periode voor ons nieuwe stuk “Geen hand vol, maar een land vol” van Derek Benfield (vertaling door Irene Min). Afgaande op de repetities beloofd het weer een gezellige avondje uit te worden.

 

Hoofdrollen voor o.a. Hans Eerhard, Marianne Korving en Gerard Bik staan weer garant voor grappige scene’s en overtuigend spel. Ook onze nieuwste aanwinsten Aline Snoek en Angela Rosenkrantz zijn weer van de partij, evenals oudgedienden Ton Barnhoorn, Lies Beekman, Marianne van der Knaap, Ilse Buikstra en Maurice Zondag.

 

De regie is wederom in goede handen bij Anthon van der Meijden, met als assistente Jolanda Swagers. Mochten de acteurs tijdens de voorstelling op 23 november 2009 in de Leidse Schouwburg met hun tekst vastlopen (overkomt zelfs de besten), dan zijn souffleuses Annemieke van de Vlekkert en Jolanda Secreve de redders in nood, om u een heerlijk, ouderwets avondje toneel te bieden.

 

In het kort gezegd gaat het stuk over de perikelen tussen de in scheiding liggende Max, zijn aanstaande ex Silvia en Max zijn beste vriend, scheidingsveteraan Harry. Die komen recht tegenover elkaar te staan als Harry een feestje organiseert met jonge meiden voor Max, om zijn vrijgezellen status te vieren. Er geen rekening mee houdend dat Silvia nog steeds over de huissleutel beschikt.

 

Maak u op voor een gezellige avond. Interesse in kaarten? Neem contact op met het secretariaat, en u hoort hoe u aan kaarten voor de voorstelling kunt komen.

3 reacties

 1. UITVOERING GEMIST

  Nou had ik een vlucht geboekt…. keek toevallig eens op de website… ja, als ik dat eerder had geweten, had ik mijn vlucht een paar dagen eerder geboekt, want net aankomen en meteen door naar de schouwburg… dat was een beetje teveel van het goede.
  Volgende keer beter, dus! Ik heb inmiddels van Annemieke gehoord dat het een geslaagde avond was.

  Groet aan iedereen, en wie weet… volgend jaar?

  Kees.

 2. Kees Poelman, misschien had je het al begrepen maar ik speel sinds 2009 weer bij TIG. Tijd niet meer gezien.
  Jullie houden het aardig vol in Indo-country………….

  Mijn huidige emailadres: hanseerhard@orange.nl
  Mocht je zin hebben om te mailen..

  Knuffels, Hans Eerhard

Reacties zijn gesloten.