Nog maar een paar dagen en dan is het zover. Rederij TiG verzorgt wederom een pleziervaart voor jong en oud, welgestelde upperclass van diverse pluimage en de meest uiteenlopende personages. Een tocht over de golven van de zee op weg naar bestemmingen van allure, voor vermaak en het vinden van de ultieme rust. Genietend van de zon, een heerlijke versnapering en rustgevende ambiance.

Maandag avond 23 november 2015 om 20:15 uur wordt u verwacht in de Leidse Schouwburg en nemen we u mee op reis in deze jubileum voorstelling, waar u vermaakt zult worden met buikpijnveroorzakende lachsalvo’s, blaasdrukkende gierbuien en schaterlachende innuendo’s. Allemaal veroorzaakt door de reizigers en bemanning op deze pleziervaart.

Wellicht herkent u een aantal passagiers uit eerdere avonturen die u met ons mocht beleven. Maar er zullen ook vele nieuwe gezichten voor u verschijnen die niets aan het toeval over zullen laten om u te vermaken.

Mocht u nog niet gereserveerd hebben voor een plaats voor de uitkijk, kunt u dat nu nog doen via onze reserveringsaanvraag, of komt u tussen 19.30 en 20.00 uur naar de Schouwburg om aan de daarvoor ingerichte tafel uw plaatsbewijs aan te schaffen.

85 jaar TiG zal dan samen met u gevierd worden, in de mooiste en oudste, maar net verbouwde, theaterzaal van Leiden en omstreken. Wij wensen u een behouden vaart, en zien u maandag de 23e november a.s.!