Met gepaste trots lanceren en presenteren wij u onze vernieuwde website!

De vorige look & feel heeft een flink aantal jaren ons trouwe dienst bewezen en omdat de techniek zich aanpast, werd het tijd om optimaal daarvan gebruik te maken. Deze site is voorzien van alle moderne snufjes die een website tegenwoordig in zich kan hebben.

Zo kunnen we onze foto’s nog beter aan u laten zien. Zowel op de planken als achter de schermen, is de site op elk platform zoals dat heet, optimaal te zien. Dus of u nu de website via uw computer bezoekt, via een tablet of zelfs een smartphone, u kunt altijd op de hoogte blijven van onze bezigheden!

Ook ziet u nu exact met welke producties we bezig zijn en wanneer de voorstellingen zijn en kunt u direct uw kaarten bestellen als u nog geen donateur bent.

En last maar zeker niet least, hebben we een nieuw logo in gebruik genomen zoals u boven aan het bericht (en op de website zelf natuurlijk) kunt zien. Dat zult u vanaf nu op al onze uitingen terug kunnen vinden. Wij zijn er trots op en we hopen dat u onze vernieuwing kunt waarderen!

Kijkt u rustig eens rond op de nieuwe website en geniet u van alle mooie beelden en verhalen die er te vinden zijn. En natuurlijk blijven we er nieuwe aan toevoegen. Elke week, meestal op donderdag, plaatsen we een nieuwe blog over de dingen die ons bezighouden, zoals ons 85 jarig bestaan dit jaar.

En niets menselijks is ons vreemd, dus mocht u iets tegenkomen wat niet goed werkt, laat het ons dan weten via het contactformulier, dan lossen we het direct op!

En nu u hier toch bent, abonneert u zich dan ook even op onze gratis nieuwsbrief. Vul uw email adres in aan de rechterkant, dan krijgt u automatisch bericht in uw inbox als we iets nieuws geplaatst hebben!

Veel plezier!