De lente is inmiddels al weer begonnen, dus is het hoog tijd voor een update vanuit de vereniging. We zijn inmiddels al een aantal weken bezig met de voorbereiding voor de nieuwe productie, die op 21 mei, zoals gebruikelijk, in de Leidse Schouwburg zal worden opgevoerd.

 

Het nieuwe stuk is een uitdagend stuk. Moord in het spotlicht, van Lisette Leenders is het geworden. Geen blijspel zoals je dat van ons wellicht voornamelijk van ons gewend bent, maar een serieus stuk met een komische noot. De schrijver noemt het zelf een komische thriller. En dat klopt ook wel.

 

 

Binnenkort zullen we wat meer laten zien van de repetities.

 

Kaarten kunnen al gereserveerd worden, via ons email adres kaarten@totiedersgenoegen.nl. De prijs bedraag € 17,50 en dat is inclusief een drankje in de pauze en de kosten voor de garderobe.

 

Wist u dat donateur kunt worden? U ontvangt dan automatisch 2 toegangskaarten per voorstellen, dus 4 per jaar! Daarnaast ondersteund u onze vereniging zodat we mooie producties voor ons publiek kunnen blijven maken! Daarnaast is het nog voordeliger ook! U betaald slechts € 45,- per jaar, wat neer komt op € 11,25 per kaart! Een besparing van maar liefst € 25 per jaar! En dat is altijd meegenomen in deze tijden!

 

Stuur dan een mail met uw gegevens naar donateurs@totiedersgenoegen.nl of neem telefonisch contact op met onze eerste secretaris Mw. C. van Doorn op telefoon nummer 071-512 49 84.