We hebben u nodig!!!!!!!!

Volgend jaar, in december, viert de leukste toneelvereniging uit Leiden “Tot Ieders Genoegen” ook wel bekend als TIG haar 90e verjaardag.

Natuurlijk wordt dit groots gevierd maar toch is er enige reden tot bezorgdheid.

Immers het is bekend dat mensen, die deze gezegende leeftijd bereiken,heel vaak ondersteunende hulp nodig hebben om nog een behoorlijk niveau van leven te behouden.

Zo is dat ook met uw toneelvereniging. 90 jaar lang worden we in goede gezondheid gehouden door onze donateurs. Maar donateurs groeien mee met de vereniging en het gebeurt regelmatig dat we bericht krijgen dat actieve donateurs de leeftijd van 90 jaar niet bereikt hebben.

Dat is triest, natuurlijk voor de mens zelf en voor de familie, maar ook jammer voor ons. Immers met het afscheid van een donateur wordt ook de financiële basis waarmee wij werken een stukje smaller.

In deze tijd van prijsverhogingen, heeft ook de schouwburgdirectie, het theater waar wij 2x per jaar spelen, aangekondigd haar prijs te verhogen, en wordt het moeilijk om, zonder uitbreiding van ons donateursbestand, ons financiële hoofd boven water te houden.

Daarom vragen wij u beleefd, maar zeer dringend, om u aan te melden als donateur voor Euro 50,00 per jaar

Dat kan via onze website en u profiteert dan direct van twee 1e rang plaatsen voor twee voorstellingen per jaar in het mooiste theater van Nederland.

Bovendien is de garderobe en het pauzedrankje  gratis en kunt u ( via de schouwburg)  parkeren in de Digros parkeergarage.

Wij verheugen ons erop om u als donateur te mogen begroeten.

Het bestuur