vdwerffparkVan de week is de eerste officiƫle zomerse dag van 2015 gemeten. In de provincie zeeland nota bene. Maar ook bij ons in Leiden was het heerlijk weer. De zon kleurde de nog prille groene gloed over de bomen en de wereld kreeg weer kleur. We zijn in het voorjaar aangekomen, de wintermaanden lijken nu voorlopig weer achter ons.

 

Deze overgangsfase tussen winter en zomer, het voorjaar, is voor veel mensen dan ook een moment om nieuwe dingen te ontdekken. We komen weer uit onze winterslaap en de deuren en ramen gaan weer open. Cocoonen hebben we weer gehad, we zijn weer klaar voor de wereld!

 

De terrasjes lopen weer vol en mensen zoeken elkaar weer op. Nieuwe contacten worden makkelijker gemaakt en wat ook voor het dierenrijk geldt, de mensen vinden nieuwe liefdes. We maken plezier, genieten van het biertje of wijntje in het voorjaarszonnetje, en we laten ons verleiden tot het heerlijke nietsdoen, en genieten van het fijne leven. We entertainen elkaar met verhalen, belevenissen en gezamenlijke interesses.

 

Het is ook de tijd van nieuwe dingen ontdekken, nieuwe avonturen aangaan, nieuwe mensen leren kennen. En komt dat even goed uit! Want wij zijn op zoek naar mensen die nieuwe kanten van zichzelf willen ontdekken. Die nieuwe avonturen aan willen gaan en nieuwe mensen, wij namelijk, willen leren kennen. Dus: ben je geĆÆnteresseerd in theater? Heb je zelf al eens gespeeld? Zou je zelf wel eens op een podium willen staan? Als je op een van deze vragen Ja hebt geantwoord, dan moet je echt eens een keer langs komen. We repeteren elke woensdag avond van 19.30 tot ca 22.30 uur. Mail mij om af te spreken wanneer je langs komt, dan zorg ik dat de koffie of thee voor je klaar staat!

 

Laat de zomer maar komen!

 

Maurice

 

Maurice Zondag is al meer dan 15 jaar gedreven amateur acteur en heeft in vele mooie producties meegespeeld. Hij is tevens voorzitter van de vereniging en kan op deze manier zijn passie voor theater nog beter invulling geven.Wil je kaarten bestellen voor onze voorstelling op 18 mei aanstaande?