Vandaag, donderdag, over een week ben ik alweer vier dagen vrij.

Dertien jaar in de gevangenis gaat je niet in de koude kleren zitten en gelukkig heeft mijn kleinzoon Maxime me gevraagd of ik de eerste avond in vrijheid in zijn huis wil doorbrengen. Hijzelf heeft trouwplannen en hij heeft juist op mijn eerste vrije avond zijn vrijgezellenfeestje. Zodoende ben ik alleen en kan ik heel rustig wennen aan mijn zojuist verkregen vrijheid.

Hij heeft een prachtig appartement op de derde etage en nu hoop ik maar dat de andere flatbewoners weten dat hij een feestje heeft en mij ook met rust zullen laten.

Het zou wel leuk zijn als u die avond op visite komt. Het adres is de Leidsche Schouwburg en mijn kleinzoon gaat om ongeveer kwart over acht weg.

Wellicht ontmoeten we elkaar.

Arnold Bosch (de grootvader van Maxime).

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.