Pirates 2Vandaag was de uitzending van onze 1 minuut durende clip uit de fantasie film Pirates of the Caribbean, the curse of the Black Pearl bij de Man Bijt Hond Oscars te zien. Het project is in volle gang en het gonst in de gangen van (social) media wereld, wie een van de 4 oscars gaan winnen. Natuurlijk hebben we het volste vertrouwen in het Nederlandse publiek om ons in elk geval 1 van de beeldjes te gunnen, na het vele werk wat we er in gestopt hebben. De voorbereidingen, de lange opname dag zelf, en natuurlijk de samenwerking met Hoppezak, de Meelfabriek en Drogisterij Bik die de rookbommen verzorgde.

 

Heb je de uitzending gemist, dan kun je die hier terug kijken: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1398906, ons item begint op 12 minuut 27. Ook zijn er exclusieve beelden te zien op de website van Man bijt hond zelf, zodat je een beeld hebt wat er zo’n dag bij komt kijken. Stemmen kan natuurlijk ook nog, de hele week, tot aan vrijdag 28 februari 12 uur. De maandag er op, 3 maart, zal in de uitzending van Man bijt hond de uitreiking worden uitgezonden en weten we of TIG tot de prijswinnaars behoort van dit nu al legendarische evenement. Breng je stem hier uit:

 

Via deze weg willen we in elk geval de hele crew van Man bijt hond bedanken voor dit fanstastische initaitief, wat hiermee het amateur theater in de spotlichten zet! Het was een fantastische ervaring om eens een andere kant van het acteervak uit te mogen oefenen!

 

Pirates 3   Pirates 4 Pirates 7 Pirates 5 Pirates 1Pirates 6