Het is bijna zover. Nog maar een aantal weken en dan zullen we onze jubileumvoorstelling voor u ten tonele brengen in, zoals altijd, de Leidse Schouwburg. Dan vieren we samen met u onze 85 jarige verjaardag!

poster bruinsma in de bochtEn met wat voor een stuk! Onze derde uitvoering met in de hoofdrol de inmiddels roemruchte familie Bruinsma in de bocht! Natuurlijk zijn de anti-helden zelf weer vertegenwoordigd in de oorspronkelijke cast, met Gerard Bik als de charmeur van een vader Sjef, Lies Beekman als de niet altijd handige moeder Truus en Maurice Zondag als de stotterende zoon Boris.

Maar de cast houdt daar niet op. Oude bekenden en veteranen zoals John Donders, Marianne van der Knaap, Marleen den Hoed-Vergouwen, Jeske Visser en Ben Cozijn, en nieuwe leden van de afgelopen jaren zoals Angela, Daphne Thijsse, Stephan van der Raad en Anna Eindhoven geven acte de presence. En onze laatste aanwinst Beryl Göbel maakt zelfs haar debuut in deze hilarische komedie. En dat alles onder toeziend oog van onze regisseurs Anthon van der Meijden en Ilse Buikstra, en tekstuele ondersteuning van Annemieke van de Vlekkert voor de spelers. En niet te vergeten achter de schermen waar Corry van Doorn, Sharon van Vuuren, Dorothe van der Meij, Marianne Korving en Claudet van Kampen hun steentje bijdragen. Of te wel, de gehele vereniging is betrokken bij deze jubileum voorstelling!
Sinds 1930 zorgt uw toneelvereniging TiG al voor avonden theaterplezier voor jong en oud, door jong en oud! 85 jaar, en ‘still going strong’!

En de Bruinsma’s? Die zorgen weer voor de gebruikelijke ongeregeldheden, dit keer op een cruiseschip. Het is onze laatste keer dat we de familie bij u brengen. Maar dan wel als hoogtepunt van ons verjaardagsfeestje. Dat moet met Sjef, Truus en Boris dan wel goed komen, toch?

Toch?

U kunt hier uw kaarten bestellen als u niet al donateur bent, want dan krijgt u natuurlijk automatisch al uw kaarten (tegen zeer gereduceerd tarief, dus bent u nog geen donateur, nu is het goeie moment om dat wel te worden!)