Welkom bij Toneelvereniging Tot Ieders Genoegen

Welkom bij de gezelligste toneelvereniging van Leiden en omstreken! Vragen of opmerkingen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen: info@totiedersgenoegen.nl

Eerstvolgende nieuwe voorstelling

Voor in de agenda: maandag 23 mei 2022!

Tot ons grote genoegen kunnen we vertellen dat we maandag 23 mei 2022 weer op de planken staan in de Leidse Schouwburg!

We spelen de avondvullende komedie “Weg van jou”, geschreven door Karin Zweers en Henk de Graaff. 

Zoals jullie van ons gewend zijn, belooft het weer een vrolijke boel te worden. Een huwelijkscrisis, een paar sluwe dames, en een ontvoering zijn zomaar wat ingrediënten voor hopelijk weer een avondje ouderwetse gezelligheid!

Na de succesvolle uitvoering van “De Zoete Inval” van november 2021 moesten we nog even met het hele land in lockdown, maar sinds februari zijn cast en crew keihard aan het repeteren geslagen om weer een mooie productie voor jullie neer te zetten. 

We hopen je dan ook graag 23 mei in de Leidse Schouwburg te zien!

(informatie over kaartverkoop, zie onder)

Kaart Verkoop

Kaarten voor deze avond zijn te koop à € 17,50 (CJP-houders en 65+ kaarten à €16,50) vanaf 11 mei 2022 ten huize van de eerste secretaris, v.d. Brandelerkade 31 te Leiden. Tel: 071-512 49 84 Of zijn voor aanvang van de voorstelling verkrijgbaar op maandagavond 23 mei 2022 vanaf 19.15 tot 20.00 uur aan de balie in de Leidse Schouwburg (Oude Vest 43 te Leiden)

Wist je dat TiG bijvoorbeeld ook meeloopt met de 3 Oktober Optocht, op verzoek speelt in buurthuizen met eigen producties  en figuranten levert voor bijvoorbeeld de Singelloop in Leiden? Meer weten, neem contact met ons op!

Laatste nieuws

Bizarre tijden

Bijna elke mail, nieuwsbrief, blog en post begint tegenwoordig met de woorden “Het zijn bizarre tijden…”. Dit bericht vormt daarop geen uitzondering, want het zíjn

Lees verder »