tel uit je winstOp maandag 24 november 2014 spelen we weer in de Leidse Schouwburg, dit keer met de klucht Tel uit je winst, geschreven door Ray Cooney en bewerkt door Jon van Eerd.

 

Harry Vermeulen is een doorsnee kantoormedewerker met een doorsnee bestaan, totdat hij op zijn verjaardag thuis komt met een koffertje vol met geld. Dit is het begin van een dwaas avontuur om niet alleen zijn nieuw verworven rijkdom te beschermen, maar ook zijn vrouw Carla en hun beste vrienden Joost en Betty die voor zijn verjaardag komen eten. Als er tot twee keer toe een inspecteur van de politie voor de deur staat moet Harry er opeens voor zorgen dat hij niet alleen de rechtmatige eigenaar van het duistere geld ziet te ontlopen, maar zich ook niet verliest in de complete chaos die start met een leugentje om bestwil…

 

‘Tel uit je winst’ is een onvervalste klucht zoals u ze kent van vroeger. Jon van Eerd is de moderne koning van de klucht en heeft met deze bewerking aangetoond dat de aloude klucht thuis hoort in het Nederlandse theater.

 

Kaarten zijn hier te bestellen a € 17,50 (inclusief garderobe en drankje in de pauze)